Jornada de formació per a mestres a la Facultat de Nàutica

Amb el títol de "El sector nàutic i marítim: Àmbits tecnològics de futur", la Facultat de Nàutica de Barcelona, conjuntament amb el cesire aulatec i el Museu Marítim de Barcelona organitzen una jornada de formació per a docents que estiguin interessats a conèixer les possibilitats didàctiques que ofereix el món de la navegació i les sortides professionals que per als seus alumnes poden tenir els estudis de nàutica.



La jornada, que tindrà lloc el proper dimecres, 12 de desembre de 2012, permetrà conèixer per dins un dels sectors laborals més desconeguts, i potser us aportaran alguna idea a l'hora d'elaborar els projectes que esteu treballant per al Singladura 2013 que, com ja sabeu, té com a tema genèric, el vaixell.

Aquesta jornada, que serà impartida per professors de la Facultat de Nàutica, ens aportarà informació sobre els estudis d'enginyeria naval i marina civil, i a més es podran visitar les instal·lacions de la Facultat, com els laboratoris, aules, planetari i simuladors de navegació. Així mateix es coneixeran les sortides professionals d'aquest pla d'estudis, exemple d'interdisciplinaritat.

Podeu fer la inscripció a aquesta jornada en el següent link.