SINGLADURA MMB 2013

EL VAIXELL I TU, COMPANYS DE VIATGE.


Singladura mmb és una proposta organitzada conjuntament entre el Museu Marítim de Barcelona i el cesire aulatec del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'objectiu del qual és el de desenvolupar projectes de treball conjunt entre el museu i els centres educatius, per tal d'abordar propostes vinculades amb el mar i la navegació i fer una presentació conjunta entre tots els centres participants en una jornada festiva a desenvolupar, a final de curs, al mateix museu.


Fotografia de Luisa Petit


El projecte singladura mmb per a aquest curs 2012-2013 té com a títol El vaixell i tu, companys de viatge. 

Aquest tema tan genèric es pot abordar des d'infinits punts de vista: el tecnològic, el matemàtic, el social, el natural, l'emocional, el literari, etc. 

Els objectius i reptes a assolir han de ser marcats per cada centre, depenent tant de l'àrea de coneixement que es vol treballar com del nivell educatiu del grup participant (que pot anar des d'educació primària fins a batxillerat)


Presentació de projectes per al projecte "Singladura 2012. Iceberg a proa"



INSTITUCIONS COL·LABORADORES:

El vaixell i tu, companys de viatge hi col·laboren:
  1. El Cesire Ceres
  2. La Facultat de Nàutica de l'UPC
  3. Grimaldi Educa
Tots ells esdevenen assessors dels centres participants.



INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions al projecte es realitzen des del web del Cesire Aulatec.

  BLOC:

Aquest bloc té dos objectius bàsics:
  1. Ser un centre de recursos, on hi podreu trobar eines de tota mena per ajudar-vos a desenvolupar el vostre projecte: documents, fotografies, suggeriments... i assessorament per part de les institucions col·laboradores.
  2. Ser un espai de participació on cada centre participant pugui anar explicant el seu projecte.

PRESENTACIÓ DE PROJECTES:
Els projectes hauran d'estar llestos per ser presentats el 23 de maig de 2013 en una jornada festiva al Museu Marítim de Barcelona. Els alumnes disposaran de temps i espai determinats per presentar els respectius projectes als altres grups participants.